mikrojyrsintä - mikrovalmistus

mikrovalmistus

Kuva 1. numeroiden korkeus 0.4 mm, Kuva 2. iso tuote (ylä ja alareunan väli 1.9 mm), Kuva 3. Urien leveydet 0.65, 0.46 ja 0.30 mm, Kuva 4. erittäin pieniä yksityiskohtia kaarevalla pinnalla. 

 

Teemme pitkäjänteistä työtä mikrojyrsinnän ja mikrovalmistuksen kehittämisessä. Tarjoamme alan huippuosaamista eri teollisuuden aloille.

  • Lääketiede
  • Hammaslääketiede
  • Avaruusteollisuus
  • Telekommunikaatio
  • Puolustusteollisuus
  • Jalometallituoteteollisuus

Asioiden kokoluokka asettaa haasteita, joita tavanomaisessa suunnittelussa ja valmistuksessa ei tarvitse huomioida. Näitä ovat esimerkiksi valmistusprosessien parametrit, irtohiukkaset, pöly ja staattinen sähkö. Erikoisosaamisemme mahdollistaa korkealuokkaisten palveluiden tarjoamisen tuotekehityksessä, suunnittelussa ja valmistuksessa mikrovalmistuksen kokoluokassa.

Alla olevassa kuvassa pienten pisteiden ja viivojen läpimitta on n. 10 µm eli 0.01 mm (materiaali terästä). Pinta näyttää mustalta, koska kuva on kohtisuoraan yläpuolelta otettu. Koneistetut urat heijastavat valoa. Ison koneistetun uran syvyys on 30 µm eli 0.03 mm.

Pieniä pisteitä ja viivoja 

 

 

MODx Content Manager »

« MODx Parse Error »

MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« PHP Parse Error »
 
PHP error debug
  Error: Unknown: open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php53/sess_f45ivkcqjh35fvalf02996nc81, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) 
  Error type/ Nr.: Warning - 2 
  File: Unknown 
  Line: 0 
 
Parser timing
  MySQL: 0.0036 s(0 Requests)
  PHP: 0.0112 s 
  Total: 0.0148 s